Speakers wanted for Career Event LVSJK Tanuki (DUTCH)

Beste alumni,

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. Wegens COVID-19 gaat alles even net wat anders en moeten wij tot onze spijt mededelen dat onze evenementen tot tenminste het einde van het jaar zijn afgelast. Graag zouden wij ook jullie aandacht willen vragen voor het volgende evenement:

Beroependag LVSJK Tanuki

Op vrijdag 5 februari 2021 organiseert de studievereniging voor Japan- en Koreastudies een online beroependag. Tijdens dit evenement worden alumni Japanologie en Koreanistiek uitgenodigd om voor huidige studenten te spreken over hun baan en carrière.

Het Tanukibestuur heeft ons gevraagd of er wellicht alumni zijn die bereid zijn kort over hun werk te spreken. Het gaat om een presentatie van circa 15 tot 20 minuten via Microsoft Teams. Na afloop van iedere presentatie krijgen studenten dan de mogelijkheid om vragen te stellen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via bestuurtanuki@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s